Te Huur: Chalets, Appartementen en Trekkershutten

Boomhutten

Camping d’n Mastendol in Rijen beleeft dit voorjaar een primeur voor Brabant. In de eerste week van april opent het met vier sterren gedoteerde kampeerterrein de eerste van een serie avontuurlijke boomhutten. Exploitanten Nicole en Bob van de Sande voegen met de bouw van de houten constructie een volledig nieuwe dimensie toe aan de bestaande faciliteiten.

Slapen in een echte boomhut. Het is de droom van elk kind. Alleen daarom al past het plaatje perfect bij d’n Mastendol. Het kindvriendelijke karakter van de camping krijgt er opnieuw een impuls mee. Het concept is gebaseerd op een riant bemeten blokhut van ± 50 m² voor (groot-) ouders op het maaiveld. Los hiervan hangt een stabiele ‘basic’ boomhut op een hoogte van 2,5 meter boven de grond. In de blokhut (Vos) ligt de keuken, sanitaire ruimte, eetkamer en slaapkamer voor ouders en jongste kinderen (vier slaapplaatsen). In de stoere boomhut staan maximaal drie bedden voor de grotere kinderen. Leuke gimmicks als een originele spreekbuis, verborgen vensters en een stevige trap, versterken het avontuurlijke karakter van de boomhut. Met de mini-lier hijsen de kinderen broodjes en versnaperingen naar het eigen domein.   
 
kijk voor foto's in het fotoboek.

Chalets/stacaravans

We beschikken over mooie, luxe chalets. Deze zijn voorzien van 2 slaapkamers, de ouder-slaapkamer met een 2 persoonsbed en de kinder-kamer met 2 eenpersoonsbedden en/of een stapelbed, totaal dus voor 4 of 5 personen.
Lees verder

Trekkershutten

Zelf geen tent of caravan. wij kunnen u 2 trekkershutten bieden waarin u 4 slaapplaatsen per hut vindt. de hutten beschikken niet over eigen sanitair maar dit is op korte afstand aanwezig. uiteraard zijn de bedden voor u opgedekt.
Lees verderTerug
Sitemap  |  © Dín Mastendol  |  Realisatie: Holiday Media