Kamperen in Brabant

Vaste en Toeristische kampeerplaatsen

Jaarplaatsen
Wij kennen 5 typen jaarplaatsen. De plaatsen A tot en met D beschikken over 10 ampère, de E plaatsen beschikken over 16 ampère. Alle plaatsen zijn voorzien van riolering, water, centrale antenne en draadloos internet. Zelfs een vaste telefoonaansluiting behoort tot de mogelijkheden.
De plaatsen onderscheiden zich door het formaat:
Type A 120 m2
Type B 150 m2
Type C 180 m2
Type D Tussen de 180 m2 en de 250 m2
Type E Tussen de 250 m2 en de 300 m2
Gasnet is beschikbaar op diverse plaatsen op het terrein. Voor al onze jaarplaatsen geldt dat U er 12 maanden per jaar mag recreëren.

Seizoenplaatsen
Voor een seizoenplaats heeft U de keuze uit een standaard- of luxe plaats. Een standaard plaats is voorzien van electra. Een luxe plaats heeft daarnaast ook aansluiting op het TV-net, een waterkraan en rioolafvoer op de plaats.

Toeristenplaatsen
Voor de losse gasten hebben we mooie plaatsen op een veldje of een laantje. Alle plaatsen zijn voorzien van electra. De mogelijkheid bestaat om tevens te beschikken over TV-aansluiting en een waterkraan op de plaats.

Trekkershutten
Op ons terrein zijn 2 trekkershutten aanwezig. Deze accommodatie is met name geschikt voor 1 of 2 nachten voor maximaal 4 personen. In de trekkershut staan 2 stapelbedden en zijn een wasbak en 2 kookplaatjes aanwezig. De douches zijn zeer nabij de hutten gelegen. Beddengoed kunt U zelf meenemen of bij ons huren. Bij de trekkershut is een picknickbank aanwezig.Terug
Sitemap  |  © Dín Mastendol  |  Realisatie: Holiday Media