Gratis Wifi , speeltuin, verwarmd zwembad, sportveld.

Faciliteiten en Voorzieningen

Receptie
Bij aankomst op ons park, wordt u  vriendelijk geholpen bij de receptie. Hier kan u inchecken, maar u kunt daar ook terecht voor andere zaken als douchemuntjes, wasmunten, uw dagelijkse krantje , internetkaarten of een ijsje.

WIFI
Voor Gratis WIFI kan u terecht bij Zaal d'n Appel waar de verbinding altijd optimaal is en de koffie goed smaakt. Op het terrein kan u beschikken over Wifi door middel van Hotspots van KPN tegen een kleine vergoeding.( zie www.hotspotsvankpn.nl). 

Zwembad
Ons verwarmde buitenzwembad gaat open medio mei . Ideaal om te spetteren en spelen bij lekker weer. Voor de kleinsten is er een afgezonderd deel  van slechts 30 cm diep wat natuurlijk ook verwarmd is.

Horeca/ restaurant
In zaal d’n Appel kunt u terecht voor ‘een lekker bakske’, een heerlijke snack, een gezond broodje of een ijskoud pilsje en een kleine menukaart met o.a. tomatensoep van geroosterde pruimtomaten, een schnitzel met gebakken aardappels of nasi met huisgemaakte sate.  Met bijzondere dagen worden hier speciale acties gehouden. Denk hierbij aan Moederdag met gratis koffie en gebak of de opening van het hoogseizoen met een toffe Vlaamse kermis. In de avonden worden hier voor volwassenen volop activiteiten georganiseerd: bingo’s, kaartavonden, feestavonden, themafeesten. 

Speeleiland
Op de Brink (het plein vooraan op de camping) vindt u ons Speeleiland: de recreatieruimte voor de kinderen. Ons professionele TOP- team is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart, Pinksteren en in de grote vakantie. Zij organiseren activiteiten voor de grote en kleine kids, maar proberen ook zoveel mogelijk de volwassenen bij allerlei activiteiten te betrekken. Op de campingkabelkrant kunt u per week lezen wat er allemaal te doen is.

Toiletten
Er zijn 3 toiletgebouwen aanwezig, verspreid over het hele terrein. Een invalidendouche en toilet is aanwezig en ook aan de hele kleine gasten is gedacht d.m.v. een babyroom met bad en handdouche. Het toiletgebouw het dichtst bij de receptie gelegen is het hele jaar door geopend en verwarmd. Hier vindt u buiten de toiletten en urinoirs ook 2 wasmachines, een droger, een strijkstation en een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Container
Al uw verzamelde vuilnis kunt u kwijt in onze grote perscontainer. Naast deze container vindt u ook een glasbak. Voor uw blad- en tuinafval kunt u terecht bij de composthoop achter op het terrein.

Gasnet
Al onze vaste plaatsen hebben  gasleidingaansluiting, zodat u niet meer hoeft te sjouwen met zware gasflessen en altijd het comfort hebt wat u van thuis gewend bent. 

Spelen
Voor alle actieve kids hebben we een heerlijke speeltuin: d’n Boom: klik hier. Deze speeltuin is volledig gericht op natuurlijk avontuur. De fantasie van het kind staat voorop. De kinderen van de camping maken hier uiteraard gratis gebruik van. Om een lekker balletje te trappen, kunnen de fanatiekelingen achteraan op de camping terecht, waar op een trapveldje 2 doeltjes staan. En, bij prachtig weer, kan er heerlijk gezwommen worden in ons buitenbad. Voor de kleine kinderen is er ook een veilig kikkerbadje. Al vele jaren ontvangen we van de provincie het certificaat ‘veilig&schoon’.Terug
Sitemap  |  © Dín Mastendol  |  Realisatie: Holiday Media