Recreatie & Animatie voor u en uw kinderen

Recreatieteam
Al  jaren werken wij samen met een professioneel Top- animatieteam  voor de basisschoolkinderen organiseren zij tijdens bijzondere dagen en vakanties allerlei activiteiten, die plaatsvinden in ons Speeleiland. Bij mooi weer zijn ze uiteraard buiten te vinden op het plein voor het Speeleiland. Ook de jeugd en de volwassenen worden zoveel mogelijk bij de recreatie betrokken: een activiteit voor hun eigen doelgroep of ter assistentie bij de kinderen, bijvoorbeeld als post tijdens een speurtocht of als vos tijdens een vossenjacht. Zo is er voor iedereen altijd wel wat te doen. 

Zwembad
Als het water 18 graden of meer is, wordt het zwembad geopend. Dit is meestal rond half mei. Het openluchtbad is 1.40 meter diep. Naast het zwembad is een heerlijke ligweide. Er is geen badmeester aanwezig. Voor de allerkleinste bezoeker is er een apart, veilig kikkerbadje. Wij adviseren ouders toezicht te houden op het speel- en zwemplezier van hun (kleine) kinderen. Het zwembad is uiteraard alleen te betreden in badkleding. Al jarenlang heeft ons zwembad het keurmerk: veilig&schoon.

Trapveldje
Achteraan op de camping is een ruim veld met 2 doeltjes. Hier kan iedereen naar hartelust een balletje trappen of lekker ravotten.

D’n Appel
In onze sfeervolle bar worden in het hoogseizoen dagelijks en in het voor- en naseizoen elk weekend allerlei activiteiten georganiseerd. Zo wordt er bijvoorbeeld elke  vrijdag gedart en gekaart, zijn de zaterdagen gereserveerd voor muziek (live of drive-in) en loopt de bar op donderdag vol met mensen die graag bingo spelen. Ook de kinderen zijn in de bar ten alle tijden welkom. Voor hen wordt er ook regelmatig een speciale kinderbingo georganiseerd staat er een poolbiljart en een flipperkast . daarnaast liggen er kaarten, spelletjes en strips .  het terras nodigt uit voor een lekker biertje of bakje koffie. wifi is in de horeca aanwezig.

D’n Boom
Onze  natuur-speeltuin is volledig gericht op de fantasie van het kind, hoewel de schommels en glijbaan natuurlijk niet ontbreken. Voor meer informatie hierover: klik hier

Gilze Rijen
http://www.ontdekgilzerijen.nl/

vakantieboekje_2018_c.pdfTerug
Sitemap  |  © Dín Mastendol  |  Realisatie: Holiday Media