Omgeving camping

Van alles te zien en te doen

Bosrijk en cultureel gebied

Camping d'n Mastendol ligt centraal tussen de drie winkelsteden Breda, Tilburg en Oosterhout. Ook zijn er in ons dorp tal van activiteiten mogelijk. Klik onderstaand voor meer informatie over uitjes in de omgeving:

of kijk bijvoorbeeld op  Keigaaf Brabant voor uitjes,events en regioinformatie

of op deze link van Toerisme de Baronie, of de toeristische brochure  "hou van het goeie leven"in brabant

Wandelen en fietsen

Op loopafstand kunt u natuurgebied Surrae betreden waar Schotse hooglanders vrij rondlopen. Op een iets grotere afstand vindt u de bossen van Dorst, Oosterhout en Chaam. Ook natuurgebied de Biesbosch en de Loonse en Drunense duinen zijn vanaf de camping binnen het half uur te bereiken. In Oosterhout en Breda vindt u een Milieu Educatief Centrum. Binnen de gemeente zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Deze kunt u downloaden op de gemeentelijke website. Er zijn ook verschillende GPS-tochten en Geocache-tochten in onze omgeving.

Musea en bezienswaardigheden

In de nabij gelegen plaatsen kunt u prima terecht om wat cultuur te snuiven. Zo is de grote kerk in Breda een bezoek wel waard en ook het textielmuseum in Tilburg is een leuk uitstapje. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden op dit gebied. Van vele musea of andere bezienswaardigheden is op de receptie een folder te verkrijgen. Onze receptioniste is u hiervoor graag van dienst.

Shoppen in de steden

Rijen ligt zeer centraal gelegen tussen winkelsteden Breda, Tilburg en Oosterhout. In Breda sieren authentieke panden en gevels het gezicht, in Tilburg vindt u alles tussen gezellige cafés tot speciaalzaken met b.v. handgemaakt speelgoed. Oosterhout is de trotse eigenaar van een prachtig historisch stadshart en een groot overdekt winkelcentrum. Een klein eindje rijden brengt u in Baarle-Nassau/Hertog. In dit dorp zijn de winkels ook elke zondag geopend.

Van alles te doen

Uiteraard zijn er in ons dorp tal van activiteiten mogelijk. Zo is er een heerlijk subtropisch zwembad, kunt u bij de manege naast de camping paardrijden en tegenover ons park heerlijk sporten.

Voor de jonge kids zijn er verschillende binnenspeeltuinen, waar het ook met slecht weer heerlijk toeven is. Vlakbij zijn De Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Iets verder weg vindt u ook Bobbejaanland.