Alle voorzieningen

bij de hand

Receptie

Bij aankomst op ons park wordt u vriendelijk geholpen bij de receptie. Hier kunt u inchecken, maar u kunt daar ook terecht voor andere zaken als versgebakken broodjes in de vakanties,  wasmunten, internetkaarten of een ijsje. Wij helpen u graag bij overige vragen!

Camping-app

  • Blijf op de hoogte van de laatse informatie
  • je vindt hier de openingstijden
  • kijk welke recreatie-activiteiten er zijn
  • bestel hier je warme broodjes

download de app in de App-store of Playstore

WiFI

Op heel de camping beschikt u over gratis Wifi voor het checken van uw E-mail of het lezen van de krantekoppen.  Wilt u snel internet? Tegen een kleine vergoeding koopt u een Premiumcode. 1 of 4 apparaten van, van 1 dag tot een half jaar.

wificode voor onze gratis wifi WiFi-Free-Mastendol : mastendolwifi

Zwembad

Ons verwarmde buitenzwembad gaat open medio mei. Ideaal om te spetteren en spelen bij lekker weer. Voor de kleinsten is er een afgezonderd deel van slechts 30 cm diep wat natuurlijk ook verwarmd is.

Horeca/ restaurant

In zaal d’n Appel kunt u terecht voor ‘een lekker bakske’, een heerlijke snack, een gezond broodje of een ijskoud pilsje. Met bijzondere dagen worden hier speciale acties gehouden. Denk hierbij aan Moederdag met gratis koffie en gebak of de opening van het hoogseizoen met een toffe jaarmarkt. In de avonden worden hier voor volwassenen volop activiteiten georganiseerd: bingo’s, feestavonden, themafeesten zoals het bierfestival. 

Meer informatie

Speeleiland

Op de Brink, het plein vooraan op de camping, vindt u ons Speeleiland: de recreatieruimte voor de kinderen. Ons professionele recreatieteam is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart, Pinksteren en in de grote vakantie. Ze organiseren activiteiten voor de grote en kleine kids, maar proberen ook zoveel mogelijk de volwassenen bij allerlei activiteiten te betrekken. Op onze app kunt u per week lezen wat er allemaal te doen is.

Sanitair

Er zijn 3 toiletgebouwen aanwezig, verspreid over het hele terrein. Een invalidendouche en toilet is aanwezig en ook aan de hele kleine gasten is gedacht d.m.v. een babyroom met bad en handdouche. Het toiletgebouw het dichtst bij de receptie gelegen is het hele jaar door geopend en verwarmd. Hier vindt u buiten de toiletten en urinoirs ook 2 wasmachines, een droger, een strijkstation en een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Container

Al uw verzamelde vuilnis kunt u kwijt in onze grote perscontainer. Naast deze container vindt u ook een glasbak en een papierbak. Voor uw blad- en tuinafval kunt u terecht bij de composthoop achter op het terrein.

Spelen

Voor alle actieve kids hebben we een heerlijke speeltuin welke volledig gericht is op natuurlijk avontuur. De fantasie van het kind staat voorop. De kinderen van de camping maken hier uiteraard gratis gebruik van. Om een lekker balletje te trappen, kunnen de fanatiekelingen achteraan op de camping terecht, waar op een trapveldje 2 doeltjes staan. Al vele jaren ontvangen we van de provincie het certificaat ‘veilig&schoon’.

Lees verder

Gasnet

Al onze vaste plaatsen hebben gasleidingaansluiting, zodat u niet meer hoeft te sjouwen met zware gasflessen en altijd het comfort hebt wat u van thuis gewend bent.

Meer informatie over vaste plaatsen