Heerlijk buiten spelen

Met alle vriendjes

Natuurspeeltuin Brabant

Er zijn steeds meer binnenspeeltuinen, maar ook steeds minder buitenspeeltuinen. Binnenspeeltuinen zijn vaak gericht op klimmen en klauteren, maar appelleren minder aan de ontdekkingsdrang van uw kind. Met invloeden van Deense kinderpsychologen en speeltuindeskundigen zijn wij gekomen tot een concept waarin de ontwikkeling van uw kind centraal staat. In de speeltuin zal uw kind zich spelenderwijs sociaal, creatief en lichamelijk ontwikkelen. D'n Boom nodigt uit tot ontdekken, onderzoeken en ondernemen!

Natuurlijk spelen

Zowel de naam als de omgeving zijn verbonden met de natuur. Dit hebben we doorgetrokken in de speeltuin door middel van 3 dieren: Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn. Deze dieren hebben elk hun eigen woonomgeving: onder de aarde, op de vlakte en in de bomen. Deze 3 dimensies zijn terug te vinden in de speeltuin. Zo kunnen kinderen onder de grond door de grote buizen kruipen, kliederen ze heerlijk met water bij de beekloop en klauteren ze avontuurlijk in 4 uitdagende boomhutten.

Openingstijden & Tarieven

Vanaf het openingsweekend (begin april) zijn wij elk weekend geopend tot laatste weekend van de schoolvakantie. Extra met speciale feestdagen. Voor grote groepen vanaf 25 kinderen zijn wij in overleg extra dagen geopend. Bel voor exacte openingstijden met: +31(0)161-222664.


Zaterdag: 11.00-18.00 uur
Zondag: 11.00-18.00 uur

In vakanties van regio Zuid kunt u dagelijks bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur.
Zaal D'n appel (de horeca) is dan met mooi weer geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Tarieven

Entree bedraagt € 2,50 per spelend kind.

De vos, de das en de eekhoorn

Victor de Vos: Ontdek alle paadjes als een nieuwsgierige vos. Speel in de uitdagende beekloop of met de waterpomp.

Dora Das: Er is een ondergronds gangenstelsel, waar de kinderen heerlijk in kunnen kruipen. Ze ervaren hier hoe de das onder de grond leeft.

Evert de Eekhoorn: Klim in een van de 4 avontuurlijke boomhutten. Deze zijn met elkaar verbonden met touwladders en bruggen. Klim als een eekhoorn van boom naar boom.

Huisregels

Respecteer de natuur, laat alles heel en spelen is te alle tijden op eigen risico. D'n Boom is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal en/of schade aan goederen. Het nuttigen van zelf meegebrachte etenswaren en drankjes is niet toegestaan. Spelende kinderen hebben alleen toegang onder toezicht van een volwassene. Huisdieren zijn niet toegestaan in de speeltuin, alleen aangelijnd op het terras. In verband met hygiëne liever geen kauwgom. Het dragen van speelkleding wordt door d'n Boom sterk aanbevolen.